ИндексTeam HebiPortalТърсенеРегистрирайте сеВход
Latest topics
» Преводачи
Регистрирайте се Icon_minitimeПон Юни 13, 2011 4:53 am by ambale

» Друго
Регистрирайте се Icon_minitimeСъб Фев 19, 2011 6:28 pm by chep9209

» Редактори
Регистрирайте се Icon_minitimeСря Фев 16, 2011 1:58 am by Mr_SlaYer

» The King of Fighters Another Day
Регистрирайте се Icon_minitimeЧет Фев 10, 2011 5:35 am by Peace4ever

» Името ви на японски
Регистрирайте се Icon_minitimeВто Фев 08, 2011 12:57 am by Mr_SlaYer

» Оригами (Прегъната Хартия)
Регистрирайте се Icon_minitimeВто Фев 01, 2011 12:48 am by Mr_SlaYer

» Саке (Японската Ракия)
Регистрирайте се Icon_minitimeВто Фев 01, 2011 12:42 am by Mr_SlaYer

Navigation
 Към Сайта
 Portal
 Форум
 Потребители
 Профил
 Въпроси/Отговори
 Търсене
Приятели
Team Hebi FanSub Forum

Team Hebi FanSub Forum - Условия за регистрация


Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възмжно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате се да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Тази форум система използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас; използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адреса ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

Избирайки Съгласен съм... вие приемате горепосочените условия